NeilMed Nederland

Ben je op zoek naar een online KNO-winkel? Dan ben je bij Neilmed Nederland aan het juiste adres. Onze KNO-winkel heeft een breed assortiment met meerdere soorten productgroepen. Hieronder vind je ons hele assortiment, waaronder de bestverkochte NeilMed Sinus Rinse neusdouche en de NeilMed Nasaal spoelzout.

 


Nederland is een KNO-winkel rijker! Wij hebben de beste KNO-producten uit de wereld speciaal voor jou naar Nederland gehaald. De producten van NeilMed zijn wereldwijd gewild en de absolute nummer 1 in de wereld. In veel landen worden ze door artsen als voorkeurmiddel voorgeschreven. Ook in Nederland.

Categorieën

Neusdouches

Kinderen en baby's

Nasaal spoelzout

Wond- en oordouche

Neusspray en neuszalf

Alle producten

dr. Metha

In mijn artsenpraktijk vertrouwde ik op Westerse technologie. Zoals gebruikelijk. Totdat ik chronische sinusitis (ontsteking van voorhoofdsholte en bijholten) kreeg. Na diverse behandelingen en een neusoperatie, ontdekte ik dat neusspoelen het meest effectief is. Neusspoelen is een eeuwenoud hygiënisch gebruik in mijn geboorteland India. Ik ben dit gaan onderzoeken en heb hiervoor een neusdouche ontwikkeld. In januari 2000 richtte ik NeilMed op. Onze neusdouche is al snel de nummer 1 bij KNO-artsen in Amerika en Canada. Inmiddels is de NeilMed Sinus Rinse neusdouche in grote delen van de wereld verkrijgbaar en schrijven veel KNO-artsen deze neusdouche voor aan hun patiënten.

Ketan C. Mehta M.D.
NeilMed Farmaceuticals, USA
Gertine Bobeldijk-Van Putten

Een KNO-arts in het UMC Utrecht adviseerde mijn man een neusdouche te kopen. En wel de neusdouche van NeilMed Pharmaceuticals Inc, USA, vanwege de kwaliteit, gebruiksgemak en beste resultaat. Inmiddels spoelt hij al een aantal jaren zijn neus met de Sinus Rinse neusdouche van NeilMed. En met succes. Daarom heb ik besloten de KNO-producten van NeilMed USA naar Nederland te halen en in deze online KNO-winkel aan te bieden. Wel zo gemakkelijk. Gewoon in het Nederlands. Volgens de Nederlandse regelgeving. En snel geleverd. Wij werken samen met ziekenhuizen, huisartsen en andere (online) organisaties. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Gertine Bobeldijk - Van Putten
USAMed

Volg ons:

Copyright © 2015 - 2023

Openingstijden:

Ma t/m vrij 9.00-21.00 u
Zaterdag 9.00-12.00 u

Keurmerk webwinkel

Contact:

T: 06-12036512
(0031 6 12036512)
M: info@neilmednederland.nl

KVK 66354730
BTW NL002141933B68
NL56 RABO 0311739199

De waardering van neilmednederland.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 523 reviews.
Afbeelding aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en informatie over (nieuwe) KNO- en piercingaftercare-producten.
Wij versturen slechts een aantal keren per jaar een nieuwsbrief.

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This
Winkelmand1
Afbeelding NeilMed neusspray all-in-one zoutoplossing Nasamist
-
+
Subtotaal
13,99
Totaal
20,22
Doorgaan met winkelen
1