NeilMed Nederland

Wij zijn er speciaal voor jou!

Hieronder vind je ons hele KNO- en piercing aftercare-assortiment. Je kunt klikken op een categorie of verder naar beneden scrollen voor al onze producten.

Wij hebben de beste KNO-producten en piercing aftercare-producten uit de wereld speciaal voor jou naar Nederland gehaald. De producten van NeilMed zijn wereldwijd gewild en zijn de absolute nummer 1 in de wereld. In veel landen worden ze door artsen als voorkeurmiddel voorgeschreven!

Categorieën

Neusdouches

Kinderen en baby's

Nasaal spoelzout

Piercing aftercare

Neusspray en neuszalf

Wond- en oordouche

Alle producten

In mijn artsenpraktijk vertrouwde ik op Westerse technologie. Zoals gebruikelijk. Totdat ik chronische sinusitis (ontsteking van voorhoofdsholte en bijholten) kreeg. Na diverse behandelingen en een neusoperatie, ontdekte ik dat neusspoelen het meest effectief is. Neusspoelen is een eeuwenoud hygiënisch gebruik in mijn geboorteland India. Ik ben dit gaan onderzoeken en heb hiervoor een neusdouche ontwikkeld. In januari 2000 richtte ik NeilMed op. Onze neusdouche is al snel de nummer 1 bij KNO-artsen in Amerika en Canada. Inmiddels is de NeilMed Sinus Rinse neusdouche in grote delen van de wereld verkrijgbaar en schrijven veel KNO-artsen deze neusdouche voor aan hun patiënten.

Ketan C. Mehta M.D.
NeilMed Farmaceuticals, USA
Gertine Bobeldijk-Van Putten

Een KNO-arts in het UMC Utrecht adviseerde mijn man een neusdouche te kopen. En wel de neusdouche van NeilMed Pharmaceuticals Inc, USA, vanwege de kwaliteit, gebruiksgemak en beste resultaat. Inmiddels spoelt hij al een aantal jaren zijn neus met de Sinus Rinse neusdouche van NeilMed. En met succes. Daarom heb ik besloten de KNO-producten van NeilMed USA naar Nederland te halen en in deze online KNO-winkel aan te bieden. Wel zo gemakkelijk. Gewoon in het Nederlands. Volgens de Nederlandse regelgeving. En snel geleverd. Wij werken samen met ziekenhuizen, huisartsen en andere (online) organisaties. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Gertine Bobeldijk - Van Putten
NeilMed Nederland

Copyright © 2015 - 2019

Contact

Telefoon: 06-12036512
info@neilmednederland.nl

KvK 66354730

Bereikbaarheid

Maandag: 16.00 - 21.00 u

Dinsdag: 9.00 - 21.00 u

Woensdag: 16.00 - 21.00 u

Donderdag: 9.00 - 21.00 u

Vrijdag: 16.00 - 21.00 u

Zaterdag: 9.00 - 12.00 u

Zondag: gesloten

Postadres

NeilMed Nederland

Eendrachtstraat 29

3784 KA Terschuur