Retourneren

 

 

Retourneren

– Binnen 21 dagen retour sturen zonder opgaaf van redenen.
– Binnen deze periode mag u het product beoordelen, maar vanwege de hygiëne niet (!) gebruiken.
-Heeft u naar ons oordeel de verzegeling verwijderd, het product uit de verpakking gehaald of gebruikt, dan mogen wij kosten in rekening brengen of de retourzending weigeren.

Wat niet retour mag

Vanwege de hygiëne kunnen de volgende producten niet geretourneerd worden:
–  NeilMed Sinus Rinse Neusdouche
– NeilMed Neusspray
– NeilMed Neusdruppels & Neusgel
– Neilmed ClearCanal
– NeilMed Oordruppels
– NeilMed Ear Spin Safe
– NeilMed Kids Sinus Rinse Neusdouche
– NeilMed Naspira

Niet goed, Geld terug

– Als wij uw retourzending accepteren, betalen wij het aankoopbedrag en de verzendkosten voor heenzending aan u terug.
– Wij betalen zo snel mogelijk het bedrag terug, uiterlijk binnen een week na acceptatie van uw retourzending en de bevestiging daarvan aan u per e-mail.
– Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

Termijn

– Wij geven u een langere termijn om producten retour te sturen dan wettelijk is verplicht. Dat is onze service aan u.
– Deze termijn van 21 dagen verstrijkt op de dag dat u, of een derde partij anders dan de vervoerder (bijvoorbeeld de buren), het product 21 dagen in bezit heeft.
– Heeft u één bestelling gedaan, maar hebben de producten verschillende levertijden, dan verstrijkt de 21-dagentermijn na ontvangst van het laatste product.

Retourformulier

– Meld uw retourzending éérst (!) bij ons aan per e-mail: info@neilmednederland.nl. Zonder melding vooraf nemen wij uw retourzending niet in behandeling.
– Stuur in uw mail de gegevens die we vragen in ons retourformulier.
– Ná (!) onze bevestiging kunt u uw product(en) aan ons retour sturen in de verzegelde, originele verpakking, inclusief (!) ingevuld retourformulier.

Download hier het formulier:

Pictogram retourformulier kno-winkel

Kosten

– U betaalt zelf de kosten voor de terugzending. Op die manier houden wij de verkoopprijs van onze producten voor al onze klanten zo laag mogelijk.

Voor bedrijven

– Voor bedrijven geldt het consumentenrecht niet.
– Dit betekent dat u producten niet aan ons kunt retourneren, tenzij er sprake is van een productiefout.

Onze service

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Iedere dag werken we hard aan het op tijd versturen van alle bestellingen en het leveren van uitstekende service. Uw feedback stellen we erg op prijs, zodat we onszelf steeds weer kunnen verbeteren.

Wilt u uw tevredenheid delen met anderen? Graag! Wilt u dan een beoordeling achterlaten op onze facebookpagina? Alvast hartelijk dank.

Testimonials

Een korte bloemlezing van wat onze klanten zeggen over onze service.

Wat geweldig dat u nu dealer bent van NeilMed. Ik ben begin 2011 begonnen met deze producten op advies van mijn KNO arts Dr. Ligtenberg uit het UMC Utrecht. Een prima product dus, echt aan te bevelen!

Boudewijn Mouwen

Al meerdere keren NeilMed Piercing Aftercare besteld. Goede service, snelle levering. Er waren problemen met de spuitkoppen van de Piercing Aftercare fine mist. Contact opgenomen en de volgende nieuwe flessen in huis. Top service!

Sabine

Geweldige service bestaat nog steeds! Ik bestelde de NeilMed Sinugator elektrische neusdouche. Deze werd een dag later al bezorgd! Het maatglas was helaas stuk aangekomen. De volgende dag had ik al een nieuwe in huis. Nogmaals geweldige service. Bedankt!

Fred Meijer

NeilMed sinus rinse heeft mij met de speciale neti-pot van mijn chronische voorhoofdsholteontsteking afgeholpen. Dank jullie wel! En ga zo door. Hartelijke groet,

Linda Dales

Ik heb de NeilMed Sinus Rinse neusdouche snel ontvangen. Ik heb het meteen gebruikt toen het werd afgeleverd. Daarna voelde ik me een stuk beter! Als ik nu last krijg van mijn voorhoofdsholte of bijholten, spoel ik gelijk. Bedankt voor het advies en de snelle levering!

M. Spaans

De NeilMed Sinus Rinse is een prima neusdouche; het knijpt makkelijk en een goede straal. Het is makkelijk in gebruik en super goede service.

Martin

Stel je vraag

Heb je vragen over een product? Over je bestelling? Of over de bezorging? Laat het ons weten. We helpen je zo goed mogelijk.

10 + 7 =

Copyright © 2015 - 2020

Contact

Telefoon: 06-12036512
info@neilmednederland.nl

KvK 66354730

Bereikbaarheid

Maandag: 16.00 - 21.00 u

Dinsdag: 9.00 - 21.00 u

Woensdag: 16.00 - 21.00 u

Donderdag: 9.00 - 21.00 u

Vrijdag: 16.00 - 21.00 u

Zaterdag: 9.00 - 12.00 u

Zondag: gesloten

Postadres

NeilMed Nederland

Eendrachtstraat 29

3784 KA Terschuur