Bestellen en verzenden

Vandaag besteld...

– Voor 16.00 uur besteld, in principe de volgende dag thuisbezorgd
– Wij doen er alles aan om deze levertijd waar te maken. Het kan voorkomen dat het ons door de vele bestellingen niet lukt. In ieder geval versturen we uw producten binnen 2 werkdagen.
– In het geval producten niet op voorraad zijn, verzenden we uw bestelling binnen 3 dagen nadat wij een nieuwe levering hebben ontvangen.

Track and trace

– Wij werken met track and trace, zodat u precies weet wat de status van uw bestelling is.

Betalingsmogelijkheden

Betalen is mogelijk door middel van:
– iDEAL (gratis)
– Creditcard (€ 1,00 kosten)
– Vooraf overboeken (€0,50 kosten)
– Bancontact/Mistercash (€0,25 kosten)

Voor Belgische klanten

– Lukt uw online betaling met uw betaalkaart niet? Dan is deze waarschijnlijk niet geschikt voor online betalingen met Bancontact/Mister Cash. – Kiest u dan voor de betaalmethode: Vooraf overboeken.

Verzendkosten

– € 5,99 per zending binnen Nederland.
– Boven de € 70 worden bestellingen gratis binnen Nederland bezorgd.
– € 8,99 per zending naar België.
– Boven de € 90 worden bestellingen gratis binnen België bezorgd.

Producten afhalen

– Wilt u uw bestelling afhalen? Stuur ons dan éérst (!) een e-mail: info@neilmednederland.nl.
– Wij maken dan met u een afspraak wanneer de producten opgehaald kunnen worden.
– Afhalen is alléén (!) mogelijk als u vooraf uw bestelling heeft betaald: rekeningnummer NL 56 RABO 0311 7391 99 t.n.v. NeilMed Nederland.

Onze service

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Iedere dag werken we hard aan het op tijd versturen van alle bestellingen en het leveren van uitstekende service. Uw feedback stellen we erg op prijs, zodat we onszelf steeds weer kunnen verbeteren.

Wilt u uw tevredenheid delen met anderen? Graag! Wilt u dan een beoordeling achterlaten op onze facebookpagina? Alvast hartelijk dank.

Testimonials

Een korte bloemlezing van wat onze klanten zeggen over onze service.

Wat geweldig dat u nu dealer bent van NeilMed. Ik ben begin 2011 begonnen met deze producten op advies van mijn KNO arts Dr. Ligtenberg uit het UMC Utrecht. Een prima product dus, echt aan te bevelen!

Boudewijn Mouwen

Al meerdere keren NeilMed Piercing Aftercare besteld. Goede service, snelle levering. Er waren problemen met de spuitkoppen van de Piercing Aftercare fine mist. Contact opgenomen en de volgende nieuwe flessen in huis. Top service!

Sabine

Geweldige service bestaat nog steeds! Ik bestelde de NeilMed Sinugator elektrische neusdouche. Deze werd een dag later al bezorgd! Het maatglas was helaas stuk aangekomen. De volgende dag had ik al een nieuwe in huis. Nogmaals geweldige service. Bedankt!

Fred Meijer

NeilMed sinus rinse heeft mij met de speciale neti-pot van mijn chronische voorhoofdsholteontsteking afgeholpen. Dank jullie wel! En ga zo door. Hartelijke groet,

Linda Dales

Ik heb de NeilMed Sinus Rinse neusdouche snel ontvangen. Ik heb het meteen gebruikt toen het werd afgeleverd. Daarna voelde ik me een stuk beter! Als ik nu last krijg van mijn voorhoofdsholte of bijholten, spoel ik gelijk. Bedankt voor het advies en de snelle levering!

M. Spaans

De NeilMed Sinus Rinse is een prima neusdouche; het knijpt makkelijk en een goede straal. Het is makkelijk in gebruik en super goede service.

Martin

Stel je vraag

Heb je vragen over een product? Over je bestelling? Of over de bezorging? Laat het ons weten. We helpen je zo goed mogelijk.

14 + 13 =

Copyright © 2015 - 2019

Contact

Telefoon: 06-12036512
info@neilmednederland.nl

KvK 66354730

Bereikbaarheid

Maandag: 16.00 - 21.00 u

Dinsdag: 9.00 - 21.00 u

Woensdag: 16.00 - 21.00 u

Donderdag: 9.00 - 21.00 u

Vrijdag: 16.00 - 21.00 u

Zaterdag: 9.00 - 12.00 u

Zondag: gesloten

Postadres

NeilMed Nederland

Eendrachtstraat 29

3784 KA Terschuur