Neusdouche bewaarset Nasadock Plus

10,95

De NasaDock Plus is een handige en vooral ook hygiënische bewaarset voor je Sinus Rinse neusdouche of NasaFlo neti-pot. De bewaarset zorgt ervoor dat je neusdouche of neti-pot goed kan uitlekken na gebruik. Ook is het een ideaal middel om je neusdouche of neti-pot en nasaal spoelzout netjes bij elkaar te bewaren, zodat je nooit misgrijpt.

Inhoud
• 1 NasaDock Plus
• Bestaande uit:
– een basisunit van 2 delen voor de opslag van een maand aan NeilMed Nasaal Spoelzout,
– 1 verticale unit om de dop met buis aan op te hangen,
– 1 kleine en 2 grotere ronde platen om je Sinus Rinse neusdouche of NasaFlo neti-pot ondersteboven op te plaatsen.

Categorie:

Neusdouche bewaarset Nasadock Plus

Dit is hét ideale middel om je neusdouche of neti-pot hygiënisch op te ruimen na gebruik. Je ruimt er de zakjes NeilMed nasaal spoelzout handig in op en je neusdouche of neti pot ruim je op een hygiënische manier op. Dat is écht nodig!

Wij adviseren je met nadruk om de NasaDock Plus te gebruiken als makkelijke manier om de dop, buis en fles of neti pot goed te laten drogen voor een volgend gebruik. Het is namelijk belangrijk dat je de kans op besmetting van je neusdouche of neti pot met bacteriën voorkomt.

Een neusdouche of neti-pot spoelt je neus schoon en verwijdert bacteriën, virussen, overtollig slijm, pollen en andere vuiligheden. Je wilt niet dat je de volgende keer besmet wordt door diezelfde bacteriën die je eerst wegspoelde. Daarom is het belangrijk om de gebruiksaanwijzing en reinigingsinstructie van je neusdouche of neti-pot op te volgen én om ze hygiënisch op te bergen met deze bewaarset. Onderzoek toont aan dat mensen weinig hygiënisch omspringen met hun neusdouche (gepubliceerd op de internationale site PubMed). Vandaar dat wij er de nadruk op leggen.

NasaDock Plus is een handige bewaarset en past bij een hygiënisch gebruik van NeilMed KNO-producten.

Bewaarinstructie:
• Bewaar de neusdouche of neti-pot niet met de dop erop geschroefd, tenzij ze allebei droog zijn.
• Bewaar natte onderdelen niet in een plastic zak als je op reis gaat. Zijn de onderdelen nog nat als je vertrekt, wikkel ze dan in papieren handdoeken.

 

Copyright © 2015 - 2020

Contact

Telefoon: 06-12036512
info@neilmednederland.nl

KvK 66354730

Bereikbaarheid

Maandag: 16.00 - 21.00 u

Dinsdag: 9.00 - 21.00 u

Woensdag: 16.00 - 21.00 u

Donderdag: 9.00 - 21.00 u

Vrijdag: 16.00 - 21.00 u

Zaterdag: 9.00 - 12.00 u

Zondag: gesloten

Postadres

NeilMed Nederland

Eendrachtstraat 29

3784 KA Terschuur