Over ons

 

 

NeilMed – Gertine Bobeldijk

Een KNO-arts in het UMC Utrecht adviseerde mijn man een neusdouche te kopen. En wel de neusdouche van NeilMed Pharmaceuticals Inc, USA, vanwege de kwaliteit, gebruiksgemak en beste resultaat. Inmiddels spoelt hij al een aantal jaren zijn neus met de Sinus Rinse neusdouche van NeilMed. En met succes. Daarom heb ik besloten de KNO-producten van NeilMed USA naar Nederland te halen en in deze online KNO-winkel aan te bieden. Wel zo gemakkelijk. Gewoon in het Nederlands. Volgens de Nederlandse regelgeving. En snel geleverd. Wij werken samen met ziekenhuizen, huisartsen en andere (online) organisaties. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Gertine Bobeldijk - Van Putten
NeilMed Nederland
NeilMed – Ketan c. Mehta

In mijn artsenpraktijk vertrouwde ik op Westerse technologie. Zoals gebruikelijk. Totdat ik chronische sinusitis (ontsteking van voorhoofdsholte en bijholten) kreeg. Na diverse behandelingen en een neusoperatie, ontdekte ik dat neusspoelen het meest effectief is. Neusspoelen is een eeuwenoud hygiënisch gebruik in mijn geboorteland India. Ik ben dit gaan onderzoeken en heb hiervoor een neusdouche ontwikkeld. In januari 2000 richtte ik NeilMed op. Onze neusdouche is al snel de nummer 1 bij KNO-artsen in Amerika en Canada. Inmiddels is de NeilMed Sinus Rinse neusdouche in grote delen van de wereld verkrijgbaar en schrijven veel KNO-artsen deze neusdouche voor aan hun patiënten.

Ketan C. Mehta M.D.
NeilMed Farmaceuticals, USA

officieel partner

NeilMed is wereldwijd actief in neusdouches, zoutoplossing, spoelzout, neusspray, zalf en piercing aftercare

Oprichting Neilmed

Ketan C. Mehta, MD en Nina Mehta, hebben NeilMed® Pharmaceuticals, Inc. in januari 2000  opgericht. Dr. Ketan Mehta is KNO-arts en is vanuit zijn medische praktijk gestart met NeilMed. In twaalf jaar tijd is zijn bedrijf uitgegroeid tot meer dan 300 medewerkers. NeilMed is de grootste fabrikant en leverancier van neusspoelsystemen met zoutoplossing in de wereld.

Het succesvolste product is de NeilMed Sinus Rinse neusdouche. In Engelstalige medische literatuur wordt dit product aangeduid met LVLP (groot volume, lage druk). Door je neus te spoelen met een grote hoeveelheid water onder lage druk, wordt je neus het beste gereinigd (blijkt uit onderzoek).

Wereldwijd bevelen KNO-artsen deze manier van neusspoelen aan bij voorhoofdsholte- of bijholteontsteking (chronische rhinosinusitis of sinusitis), allergie (zoals hooikoorts) en verkoudheid. De NeilMed KNO-producten geven je weer lucht. Op een eenvoudige, veilige, effectieve en betaalbare manier geven ze je de broodnodige verlichting van klachten.

miljoenen klanten

NeilMed Pharmaceuticals levert miljoenen producten aan miljoenen klanten over de hele wereld. Het hoofdkantoor en de fabriek bevinden zich in Santa Rosa, Californië, USA. Daarnaast heeft NeilMed wereldwijd kantoren en magazijnen in Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, UK, Maleisië, Singapore en India. Ook zijn er vele distributeurs over de hele wereld, zoals NeilMed Nederland.

De missie van NeilMed Pharmaceuticals is het leveren van betaalbare, veilige en doeltreffende neuszorg en sinuszorg, zónder medicijnen, voor miljoenen consumenten wereldwijd.

NeilMed is hét topmerk in Noord-Amerika voor neusdouches met groot volume en zoutoplossingen.
Ons doel is om de hoogst mogelijke kwaliteit, veiligheid, efficiëntie en gebruiksgemak te creëren tegen een betaalbare prijs. We zijn zeer toegewijd om te voldoen aan regelgeving, kwaliteitseisen en klanttevredenheid. Wij ondersteunen medisch onderzoek op verschillende universitair medische centra.

NeilMed eigenschappen

NeilMed KNO-producten gebruik je bij:

Onsteking voorhoofd
Ontsteking beholte(n)
Chronische sinusitus
Rhinitus
Hooikoorts
Allergieën
Verkoudheid
Verstopte neus
Bloed neus
Droge neus
Verzorgen piercing
Ontsmetten wonden
Overtollig oorsmeer

Eigenschappen van Neilmed KNO-producten:

100% natuurlijk
Eenvoudig in gebruik
Niet verslavend
Hoge kwaliteit
Veilig
Zeer tevreden klanten
Aanbevolen door artsen wereldwijd
Uitgevonden door een arts
Opgericht door een arts

NeilMed Producten wereldwijd aanbevolen

Nr. 1 in Amerika en Canada
Aanbevolen door artsen wereldwijd
Aanbevolen door Nederlandse artsen
In gebruik bij ziekenhuizen wereldwijd
In gebruik bij Nederlandse ziekenhuizen
NeilMed Nederland is officieel partner van NeilMed Pharmaceuticals Inc, USA

Onze service

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Iedere dag werken we hard aan het op tijd versturen van alle bestellingen en het leveren van uitstekende service. Uw feedback stellen we erg op prijs, zodat we onszelf steeds weer kunnen verbeteren.

Wilt u uw tevredenheid delen met anderen? Graag! Wilt u dan een beoordeling achterlaten op onze facebookpagina? Alvast hartelijk dank.

Stel je vraag

Heb je vragen over een product? Over je bestelling? Of over de bezorging? Laat het ons weten. We helpen je zo goed mogelijk.

12 + 11 =

Copyright © 2015 - 2019

Contact

Telefoon: 06-12036512
info@neilmednederland.nl

KvK 66354730

Bereikbaarheid

Maandag: 16.00 - 21.00 u

Dinsdag: 9.00 - 21.00 u

Woensdag: 16.00 - 21.00 u

Donderdag: 9.00 - 21.00 u

Vrijdag: 16.00 - 21.00 u

Zaterdag: 9.00 - 12.00 u

Zondag: gesloten

Postadres

NeilMed Nederland

Eendrachtstraat 29

3784 KA Terschuur