Piercing Aftercare – Full stream 75 ml

6,59

De NeilMed NeilCleanse Piercing Aftercare Full Stream helpt je om je piercing goed te verzorgen. Na het aanbrengen is het belangrijk dat je het wondje goed reinigt. De Piercing Aftercare van NeilMed is daarvoor een uitstekend middel. Het is een steriele, isotone (lichaamseigen) zoutoplossing dat zonder een brandend of stekend gevoel met een stevige straal je wond(je) reinigt. Dat doet niet zeer en is vooral handig als je wat dieper wilt reinigen of last hebt van korstvorming. Aanbevolen door de Association of Professional Piercers in de Verenigde Staten, de nummer 1 piercingvereniging van de wereld.

Inhoud
• 1 NeilMed NeilCleanse Piercing Aftercare Full Stream spuitbus 75ml met isotone, steriele, medicijnvrije en conserveermiddelvrije zoutoplossing.

Uitverkocht

Categorie:
NeilMed Piercing Aftercare Full stream 75ml
De NeilMed NeilCleanse Piercing Aftercare Full Stream is een steriele, isotone (lichaamseigen) zoutoplossing dat zonder een brandend of stekend gevoel je wond(je) en piercing reinigt. Na het aanbrengen heeft je piercing goede nazorg nodig en de NeilMed piercing aftercare helpt je daarbij. Het spuit een wat stevige straal zoutoplossing in je wondje en rond je piercing. Het doet niet zeer en is vooral bedoeld als je dieper wilt reinigen en als je last hebt van korstvorming. Met de NeilMed Piercing Aftercare bespoedig je het herstel. Je mag het zo vaak gebruiken als je wilt.

Oók nadat je wond is genezen, is het belangrijk om je piercing grondig te blijven reinigen. De Association of Professional Piercers in de Verenigde Staten geeft aan dat je dit je leven lang moet doen met een steriele zoutoplossing, minimaal een keer per week en liefst vaker. De piercing-douche van NeilMed is een handige spuitbus die makkelijk mee te nemen is op reis.

Bestel de grote Full Stream spuitbus!
De Piercing Aftercare Full Stream met een inhoud van 177 ml hebben we niet standaard op voorraad. Wil je graag deze variant gebruiken? Geen probleem! We bestellen het graag voor je. Stuur dan even een mailtje naar info@neilmednederland.nl.

Bag-on-valve technologie
In deze spuitbus is de bag-on-valve technologie toegepast. In de bus is een zak aangebracht dat gevuld is met de NeilMed NeilCleanse Aftercare zoutloplossing. De ruimte tussen de zak en de buitenkant van de spuitbus wordt gevuld met perslucht. Druk je op de knop, dan wordt direct de zak door de perslucht ingedrukt. Hierdoor hoef je niet meer te schudden voor gebruik en kun je de spuitbus nagenoeg volledig leegspuiten. Ook wordt het milieu met deze techniek ontzien.

Belangrijke voordelen NeilMed Piercing Aftercare:
• Zo vaak gebruiken als je wilt
• Geen brandbaar drijfgas nodig
• Hygiënisch en steriel
• Nagenoeg volledig leegspuiten mogelijk
• Pompen niet meer nodig
• Kan vanuit allerlei hoeken spuiten, zelfs ondersteboven
• Goed voor het milieu
• Handig voor in de handtas
• Aanbevolen door Association of Professional Piercers in de Verenigde Staten

 

Volg ons:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
Copyright © 2015 - 2021

Telefonisch bereikbaar:

Ma t/m vrij 9.00-21.00 u
Zaterdag 9.00-12.00 u

Contact:

T: 06-12036512
(0031 6 12036512)
M: info@neilmednederland.nl

KVK 66354730
BTW NL002141933B68
NL56 RABO 0311739199

Afbeelding aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en informatie over (nieuwe) NeilMed KNO- en piercingaftercare-producten.
Wij versturen slechts een aantal keren per jaar een nieuwsbrief.

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This