Aanbieding!

Piercing Aftercare Fine Mist 75ml 3x

18,75 17,80

Speciale aanbieding! Drie spuitbussen NeilMed Piercing Aftercare Fine Mist 75 ml met een mooie korting. De NeilMed NeilCleanse Piercing Aftercare is een steriele, isotone (lichaamseigen) zoutoplossing dat zonder een brandend of stekend gevoel je wond(je) en piercing reinigt. Het sprayt enorm fijn en rustig op de plek van je wondje of piercing. Zorg goed voor je piercing en gebruik deze ‘piercing-douche’! Aanbevolen door de Association of Professional Piercers in de Verenigde Staten, de nummer 1 piercingvereniging van de wereld.

Inhoud
• 3 NeilMed NeilCleanse Piercing Aftercare Fine Mist spuitbus 75ml met isotone, steriele, medicijnvrije en conserveermiddelvrije zoutoplossing

Categorie:

3x Piercing Aftercare Fine Mist 75 ml

De NeilMed NeilCleanse Piercing Aftercare Fine Mist is speciaal voor het reinigen van wondjes na het aanbrengen van een piercing. Het sprayt rustig in en om je piercing, zodat je het goed kan schoonmaken. Dat bespoedigt het herstel. Ook na je herstel is het vanwege de hygiëne belangrijk om Piercing Aftercare Fine Mist te blijven gebruiken als reinigingsdouche voor je piercing. De Association of Professional Piercers in de Verenigde Staten geeft aan dat je dit je leven lang moet doen met een steriele zoutoplossing, minimaal een keer per week en liefst vaker. Geef bacteriën geen kans!

Aanbevolen door de Association of Professional Piercers in de Verenigde Staten, de nummer 1 piercingvereniging van de wereld.

Je mag de piercing aftercare van NeilMed zovaak gebruiken als je wilt. Het is een natuurlijk, verzorgend product.

Bag-on-valve technologie
In deze spuitbus is de bag-on-valve technologie toegepast. In de bus is een zak aangebracht dat gevuld is met de NeilMed NeilCleanse Aftercare zoutloplossing. De ruimte tussen de zak en de buitenkant van de spuitbus wordt gevuld met perslucht. Druk je op de knop, dan wordt direct de zak door de perslucht ingedrukt. Hierdoor hoef je niet meer te schudden voor gebruik en kun je de spuitbus nagenoeg volledig leegspuiten. Ook wordt het milieu met deze techniek ontzien.

Belangrijke voordelen NeilMed Piercing Aftercare:
• Zo vaak gebruiken als je wilt
• Geen brandbaar drijfgas nodig
• Hygiënisch en steriel
• Nagenoeg volledig leegspuiten mogelijk
• Pompen niet meer nodig
• Kan vanuit allerlei hoeken spuiten, zelfs ondersteboven
• Goed voor het milieu
• Handig voor in de handtas
• Aanbevolen door de Association of Professional Piercers in de Verenigde Staten

Copyright © 2015 - 2020

Contact

Telefoon: 06-12036512
info@neilmednederland.nl

KvK 66354730

Bereikbaarheid

Maandag: 16.00 - 21.00 u

Dinsdag: 9.00 - 21.00 u

Woensdag: 16.00 - 21.00 u

Donderdag: 9.00 - 21.00 u

Vrijdag: 16.00 - 21.00 u

Zaterdag: 9.00 - 12.00 u

Zondag: gesloten

Postadres

NeilMed Nederland

Eendrachtstraat 29

3784 KA Terschuur