NeilMed – Nasadrops – Neusspoeling voor onderweg

11,48

NeilMed NasaDrops Neusdruppels voor onderweg is ideaal voor gebruik op het kinderdagverblijf, op school, in de speeltuin, tijdens reizen, in het ziekenhuis of thuis. De kleine ampullen neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Daardoor kun je snel en eenvoudig even tussendoor een loopneus, verstopte neus of droge neus aanpakken met de NeilMed steriele zoutoplossing. De zoutoplossing van NeilMed is isotoon en wordt daarom zonder probleem door je lichaam geaccepteerd en verwerkt. Zelfs onderweg geef je jezelf weer lucht met deze Nasadrops neusdruppels voor onderweg!

Inhoud
• 15 ampullen van 15 ml zoutoplossing; een mix van pH neutraal natriumchloride en natriumbicarbonaat (gecontroleerde kwaliteit, natuurlijke ingrediënten, isotoon, conserveermiddel- en jodiumvrij)

! Scherpe aanbieding in verband met houdbaarheidsdatum tot en met juli 2022

Uitverkocht

Artikelnummer: 0705928110014-1 Categorieën: ,
Nasadrops neusdruppels voor onderweg

Ideaal. Je neemt heel gemakkelijk een of meer kleine ampullen mee voor onderweg. Heb je een loop neus, verstopte neus of jeuk door allergieën? Spoel onderweg snel je neus weer schoon met NeilMed Nasadrops neusdruppels voor onderweg.

Je slijmvliezen werken het beste als ze vochtig zijn. Zijn ze te droog of juist te waterig, dan zorgt dat voor allerlei klachten. Door ze te hydrateren met de zoutoplossing van NeilMed, versterk je je immuunsysteem en de werking van je neusslijmvliezen. Ze kunnen daardoor makkelijk bacteriën, pollen, stof en andere vuiligheden opvangen en wegwerken.

Knijp rustig in een ampul, en je bevochtigt je neuspassage. Wil je juist spoelen, knijp dan harder voor een zachte nasale spoeling.

De Nasadrops Neusdruppels voor onderweg zijn geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen. Het is medicijnvrij, conserveermiddelenvrij, steriel en pH-neutraal. Bij leeftijden onder de 6 maanden eerst uw arts raadplegen.

Gebruik NeilMed Nasadrops neusdruppels voor onderweg bij:
• Allergieën
• Droge neus
• Verstopte neus
• Symptomen van griep en verkoudheid in de neus
• Irritatie van de neus door stof in huis en op het werk, dampen, dierlijke huidschilfers, gras, stuifmeel, milieuverontreinigende stoffen en rook.

 

Volg ons:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
Copyright © 2015 - 2022

Telefonisch bereikbaar:

Ma t/m vrij 9.00-21.00 u
Zaterdag 9.00-12.00 u

Contact:

T: 06-12036512
(0031 6 12036512)
M: info@neilmednederland.nl

KVK 66354730
BTW NL002141933B68
NL56 RABO 0311739199

Afbeelding aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en informatie over (nieuwe) NeilMed KNO- en piercingaftercare-producten.
Wij versturen slechts een aantal keren per jaar een nieuwsbrief.

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This