Aanbieding!

Neusdruppels voor onderweg

14,99 12,99

NeilMed NasaDrops Neusdruppels voor onderweg is ideaal voor gebruik op het kinderdagverblijf, op school, in de speeltuin, tijdens reizen, in het ziekenhuis of thuis. De kleine ampullen neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Daardoor kun je snel en eenvoudig even tussendoor een loopneus, verstopte neus of droge neus aanpakken met de NeilMed steriele zoutoplossing. De zoutoplossing van NeilMed is isotoon en wordt daarom zonder probleem door je lichaam geaccepteerd en verwerkt. Zelfs onderweg geef je jezelf weer lucht met deze Nasadrops neusdruppels voor onderweg!

Inhoud
• 15 ampullen van 15 ml zoutoplossing; een mix van pH neutraal natriumchloride en natriumbicarbonaat (gecontroleerde kwaliteit, natuurlijke ingrediënten, isotoon, conserveermiddel- en jodiumvrij)

 

Nu met korting i.v.m houdbaarheid tot april 2020, maar ook na deze datum is het nog prima te gebruiken

Nasadrops neusdruppels voor onderweg

Ideaal. Je neemt heel gemakkelijk een of meer kleine ampullen mee voor onderweg. Heb je een loop neus, verstopte neus of jeuk door allergieën? Spoel onderweg snel je neus weer schoon met NeilMed Nasadrops neusdruppels voor onderweg.

Je slijmvliezen werken het beste als ze vochtig zijn. Zijn ze te droog of juist te waterig, dan zorgt dat voor allerlei klachten. Door ze te hydrateren met de zoutoplossing van NeilMed, versterk je je immuunsysteem en de werking van je neusslijmvliezen. Ze kunnen daardoor makkelijk bacteriën, pollen, stof en andere vuiligheden opvangen en wegwerken.

Knijp rustig in een ampul, en je bevochtigt je neuspassage. Wil je juist spoelen, knijp dan harder voor een zachte nasale spoeling.

De Nasadrops Neusdruppels voor onderweg zijn geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen. Het is medicijnvrij, conserveermiddelenvrij, steriel en pH-neutraal. Bij leeftijden onder de 6 maanden eerst uw arts raadplegen.

Gebruik NeilMed Nasadrops neusdruppels voor onderweg bij:
• Allergieën
• Droge neus
• Verstopte neus
• Symptomen van griep en verkoudheid in de neus
• Irritatie van de neus door stof in huis en op het werk, dampen, dierlijke huidschilfers, gras, stuifmeel, milieuverontreinigende stoffen en rook.


Copyright © 2015 - 2020

Contact

Telefoon: 06-12036512
info@neilmednederland.nl

KvK 66354730

Bereikbaarheid

Maandag: 16.00 - 21.00 u

Dinsdag: 9.00 - 21.00 u

Woensdag: 16.00 - 21.00 u

Donderdag: 9.00 - 21.00 u

Vrijdag: 16.00 - 21.00 u

Zaterdag: 9.00 - 12.00 u

Zondag: gesloten

Postadres

NeilMed Nederland

Eendrachtstraat 29

3784 KA Terschuur